Hvordan bygge med tanke på interiør

Hvordan bygge med tanke på interiør

Vi hører ofte ordet planløsning når det er snakk om husbygging. Det er et ord som kan gå igjen på visninger og messer, og er et viktig prinsipp i ethvert hus. Hvordan huset er bygd for å gi en best mulig løsning for alle, er kanskje noe av det vi strever mest etter som huseiere.

For interiør får en dypere mening når linjene faller på plass, mellom dag og natt, vinter og vår. Når sollyset stråler inn tidlig en høstmorgen for å gi kjøkkenet et trivelig atmosfære å ta del i når man står opp. Eller hvordan rommene fordeles fint over et flateareal som er mye mindre enn huset selv.

Hvordan tenker ingeniørene om dette og hvordan bruker arkitektene sine ferdigheter til å kombinere husbygging og interiørvalg? Det skal vi se nærmere på her.

Interiørdesign

Interiørbutikken BGA er et godt eksempel på hvordan man kan gjøre interiøret til et levende uttrykk i hjemmet. Moderne hjem drar nytte av deres innredninger som bygger på vakker tekstur og enkle løsninger.

De har over 25 års erfaring med innredninger til moderne klassiske hus og boliger. Med noen hovedfokus gjør de det enklere for kundene å velge. Det er ting som belysning, bord, hyller, rammer og speil for å nevne noe.

Interiørdesign

Interiør har mye å si for oss som bor her. Vi vil ha det på en bestemt måte, og kan bruke år på å finne fram til det perfekte inntrykket. Det er kult å perfeksjonere stilen, og det betyr mye for oss. Vi kan ikke bare fylle husene med ting vi arver eller har, det må passe sammen. Farger, materialer, utforming og stil har alt å si når man skal skape et hjem.

Byggedesign

Det som er viktig i store byer i dag er å bygge størst mulig på minst mulig flate. Det vil si at boligen har flere etasjer eller en god planløsning. Det kan være rom som går inn i hverandre, eller å utnytte uteareal.

Innredning kan gjøre en stor forskjell, men byggeteknikk blir også mer viktig når arealkonflikt er et tema. Store byer blir overfylte. Landsbygda står tom. I mindre steder kan husene bygges uten tanke på flatemål, mens i byene ser man mot himmelen.