Robbie Williams imponerte i Trondheim

Robbie Williams imponerte i Trondheim

Robbie Williams skapte god stemning i Trondheim tirsdag kveld, til tross for sommerregn. Entertaineren trivdes stort på scenen i Granåsen Arena. “Det var høydepunktet så langt” sa han til arrangøren Trondheim Concerts. Dette var den første av to opptredener Robbie WIlliams har i Norge på sin The Heavy Entertainment Show 2017-turne. Robbie Williams har bergtatt det norske publikum i mange år og hadde sin topp i Norge på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Hans liste over hits er imponerende lang og trønderne fikk høre alt fra “Millennium” til “Angels” i regnværet.

Nesten utsolgt for billetter til Bergenshus Festning

regnet stoppet ikke Robbie fra å gi publikum det de ville ha. Entertaineren leverte et forrykende show. “My name is Robbie fucking Williams and tonight i’m gonna own you, sa den britiske artisten. Publikum fikk et ublidt møte med hagl og regn i timene før konsertstart, men magisk nok skulle sola vise sitt nærvær da kongen av entertainment gikk på scenen. Den imponerende sett-listen hans gjorde at det ble en meget fin opplevelse for de 35 000 som hadde møtt opp for å få et glimt av sitt idol. Noen var litt heldigere enn andre og ei jente ved navn Charlotte fikk lov å komme opp på scenen for å synge med Robbie. Med en maske som ga pussige lyder, ble det en morsom seanse.

En gnistrende historieforteller

Robbie Williams har alltid hatt et rykte for å være en god showmann. Ikke minst er han noe atypisk britisk der han underholder mellom låtene, gjerne på sin egen bekostning. Det å sko seg på andre, gjør han også, men det er ikke slik at han henger noen ut på en ufin måte. Hans mange historier har også en rørende inngang til neste låt, som for eksempel låta “Love My Life” fra hans siste plate som handler om hans barn. Publikum i Trondheim fikk også besøk av pappa Williams som sang “Sweet Caroline” sammen med sønnen sin. Dette og mange andre rørende øyeblikk gjorde at publikum koste seg og Robbie nok er velkommen tilbake om han vil.