Noen berømte bygg i Italia

Noen berømte bygg i Italia

Italia har de herligste og mest spennende byggverk i verden. Alle deler av landet har “must see” fornøyelser som Trevifontenen og over 2000 år gamle Colosseum amfiteater i Roma. Den gotiske katedralen i Milano de begynte å bygge på 1300-tallet. Bygget er gigantisk med mer enn tusen figurer og statuer i fronten. Og hva med topp tur med gondolen i Venezias utallige kanaler?

Det skjeve tårn i Pisa

Minaret ble påbegynt i 1136 og er klokke-bygget til domkirken i Pisa. De har forsøkt å rette det opp mange ganger, men det forblir skjevt. Det er over 55 meter høy og veier over fjorten tusen tonn. Det tok mer enn 200 år og tre fasetter å fullføre det. Ta vakre bilder av tårnet og lag unik fototapet med Familietapeter.no av Pisa’s skjeve tårn. Et unikt Italia minne i stuen, eller kanskje i et soverom? Legg til noen italienske klenodier og ferien er brakt hjem.

Mer enn bare Pisa

Et visitt i denne regionen er mer enn bare mislykket bygg som det skjeve tårnet i Pisa og byen hvor katedralen finnes. Toscana har alt du ønsker. Rikelig flott natur for fotturer og fjellklatring. Koselige utesteder med førsteklasses retter og italiensk atmosfære. Ekte italiensk pizza, eller en rolig gåtur i brosteinsgater, idyll og severdige bygninger. På Piazza Anfiteatro kan du nyte at det ikke lenger er scener med blodige gladiatorkamper. Firenze med allsidigheten verdens mest engasjerende omgivelser for nåtidens design og kunst.

Italia og Toscana leverer det beste av alt hver gang. Skap ferieminner enten du nyter musikk av Puccini eller landsbyer med minimal trafikk. Vakre gondolturer, eller romantikk i Firenze på timeplanen? Motehuset Gucci må oppleves og samme med Elba for Napoleon var forvist.